Overslaan naar producten raster selectie
  • FLASH SALE SHORTS EN BROEKEN

    15% extra korting

    Bespaar nu
<Startpagina / Duurzaamheid

Duurzaamheid

">
SUSTAINABILITY

ONZE BELOFTE

Bij alles wat we doen, streven we ernaar om de bergen, de golven en de baanbreeksters die onze cultuur karakteriseren, te eren.

Onze belofte aan hen, en aan jou, is om ons elke dag in te zetten om de weg naar de toekomst te verbeteren.

 

We zijn niet perfect, maar we hebben onze ogen gericht op het heden om elke kans te grijpen om een betere toekomst te creëren.

MADE FOR WOMEN WITH AN EYE ON THE FUTURE

Voor ROXY betekent duurzaamheid het genereren van een positieve impact op het leven van vrouwen en de bescherming van de planeet.

We beloven om:

1. Onze speelterreinen te beschermen

2. De kracht van vrouwen te vieren

3. Verantwoord te handelen en te creëren

ONZE SPEELTERREINEN BESCHERMEN

Bergen en golven staan centraal bij alles wat we doen. We weten dat wat we vandaag doen onze toekomst bepaalt.

 

In het afgelopen jaar hebben de wereldwijde initiatieven van ROXY 800 kg afval van onze stranden verwijderd, het bewustzijn vergroot en meer dan 300 deelnemers voorgelicht over oceaanbehoud.

">

DE KRACHT VAN VROUWEN VIEREN

ROXY is een gemeenschap van vrouwen. Samen herdefiniëren we de koers van sport, cultuur en genderpercepties.

 

Wij zijn trots op onze vrouwelijke atleten en onze partners die vrouwen steunen.

De Keep A Breast Foundation is een non-profitorganisatie die als missie heeft om jonge vrouwen bewuster te maken van borstkanker. Sinds de oprichting in 2000 werkt KAB met veel jongeren samen om vooroordelen over borsten en borstgezondheid te bestrijden.

Textured Waves is opgericht om de surfcultuur en -praktijk te promoten onder vrouwen van kleur en ondervertegenwoordigde bevolkingsgroepen, door middel van representatie, gemeenschap en samenwerking tussen vrouwen.

Het Wahine Project is een wereldwijde gemeenschap die vindt dat iedereen toegang tot de oceaan verdient. Onze missie is de gelijkheid van toegang tot en beheer van de oceaan te herstellen.

Sinds 2009 ontwikkelt Water Family gedetailleerde opleidingsprogramma's en tools voor scholen, bedrijven en evenementen door een positieve benadering van onderwijs en de bevordering van goede praktijken!

Surfrider Foundation is gewijd aan de bescherming en het waarborgen van toegang voor iedereen tot de oceanen, golven en stranden van de wereld, door middel van een uitgebreid netwerk van activisten.

VERANTWOORD HANDELEN EN CREËREN

De door ROXY gebruikte gerecyclede materialen worden ethisch ingekocht

bij betrouwbare partners en verwerkt tot hoogwaardige stoffen

en uiteindelijk tot onweerstaanbare, leuke en stijlvolle zwemkleding.

">

80%

VAN DE WETSUITS

bevat minstens 30%

gerecyclede materialen.

">

100%

VAN DE SWIM + LYCRAS

bevat minstens 51%

gerecyclede materialen.

">

72%

VAN DE OUTERWEAR

bevat minstens 30%

gerecyclede materialen.

">

90%

VAN DE ACTIVE-LIJN

bevat minstens 70%

gerecyclede materialen.

">

24%

VAN DE KLEDING

bevat minstens 51%

gerecyclede materialen.

">

30%

VAN DE ACCESSOIRES

bevat minstens 51%

gerecyclede materialen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociaal-milieuvriendelijk beheer van Boardriders. Of je nu graag in de golven surft, in de bergen of het beton van de stad te lijf gaat, dit is onze community. Als gepassioneerde riders begrijpen we dat we dringend moeten beschermen waar we het meest van houden: onze natuurlijke speelplaatsen. We hebben altijd geweten dat surfen draait om passie, inzet, timing en stijl. Er is geen verkeerde manier om op een board te riden, ons doel is te leren, vooruitgang te boeken, te verbeteren en vooral onszelf te zijn. Meer dan ooit heeft het afgelopen jaar aangetoond hoe belangrijk het is om samen te werken om de uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Deze ervaring is een reis, en hoewel we trots zijn op de vooruitgang die in dit verslag wordt belicht, weten we dat we nog een lange weg te gaan hebben.

Download HIER het duurzaamheidsverslag in PDF-formaat.