Overslaan naar producten raster selectie
 • 20x100

   

    

  Bespaar € 20 op elke € 100 die je uitgeeft

   

  Shop nu
   
  * Aanbieding geldig tot middernacht 03/04/2023. Onmiddellijke korting van € 20 per € 100 aankoop (maximale korting per winkelmandje van € 100) op de nieuwe lente-zomercollectie, aangeduid met '20x100', met uitzondering van afgeprijsde artikelen, technische producten en accessoires (Swim, Surf, Snow, Ski, Skate). Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende commerciële acties. Aanbieding geldig in deelnemende winkels.
 • EEN JAAR LANG ROXY-PRODUCTEN TE WINNEN

  Nu meedoen
 • GRATIS VERZENDING EN RETOUREN

  Meer informatie
   

  GRATIS VERZENDING EN RETOUREN

   

   
  Voor alle bestellingen geplaatst als lid van ROXY GIRL CLUB , geen minimum aankoop.
Startpagina > Active > <Collecties

Fitness Lookbook

SWIM, STRETCH, RUN.

Waar je ook naar streeft, de Fitness collectie van ROXY is samengesteld met slechts één ding in het achterhoofd: jouw doelen. Op de golf van je leven surfen, alle remmen los in de sportclub of vliegensvlug je lijn door verse poedersneeuw trekken. De collectie is net zo groot als jouw ambities. Krachtig prints en elegante details houden je relaxed, zelfs als je hartslag omhoog gaat.

Het designteam van ROXY gebruikt alle technologieën om je te helpen om je grenzen te verleggen, naadloze constructies, SPF-bescherming, vochtafvoerende eigenschappen, een ademend vermogen en geurbestendigheid. Zodra het tijd is om te bewegen, beweegt ROXY Fitness met je mee.

FITNESS LOOKBOOK

Bekijk alle producten