Overslaan naar producten raster selectie
  • FLASH SALE SHORTS EN BROEKEN

    15% extra korting

    Bespaar nu
Startpagina / Snowboard / <Collecties / Hydrosmart

Hydrosmart

ROXY HYDROSMART
Shop Nu

STOFFEN DIE JE HUID VERZORGEN

Template not created: .html

ONZE 100% BIOLOGISCHE EN ECO-GECERTIFICEERDE HUIDVERZORGING ZIT IN ELK KLEDINGSTUK EN KOMT VRIJ WANNEER HET GEDRAGEN WORDT, ZODAT JE HUID ZELFS IN DE MEEST BARRE OMSTANDIGHEDEN VERZACHT WORDT.

ROXY HYDROSMART IS VERWERKT IN EEN GROOT AANTAL PRODUCTEN:

JASKRAGEN

NEKWARMER

BIVAKMUTSEN

BINNENHANDSCHOENEN

DIT ZEGGEN ONZE RIDERS ERVAN

"Wind en kou zijn een vloek voor mijn lippen en wangen! Dankzij deze stof is mijn huid veel beter beschermd Ongelofelijk dat deze technologie in een stof kan worden verwerkt!"

 

BILLY PELCHAT

"Onze sport stelt ons onvermijdelijk bloot aan de elementen: wind, sneeuw, zon en regen. Hydrosmart is elke keer weer een redder in nood! Ik draag altijd een nekwarmer, die is zo zacht voor de huid. Ik maak me zelfs geen zorgen meer over een droge of geïrriteerde huid en ik weet dat ik niet meer dat nare natte en jeukerige gevoel in mijn nek heb na een lange dag in de sneeuw."

 

MEGAN OLDHAM

"De Hydrosmart-technologie is echt een must in outdoor winterproducten, het is supercomfortabel. Dankzij deze technologie is mijn huid nooit geïrriteerd door de elementen. Ik hou van de manier waarop ROXY het in de outdoorlijn heeft verwerkt, het is gewoon geweldig. "

 

BAILY MCDONALD

ROXY HYDROSMART